Pitkä historia teräs- ja levyrakentamisessa

Kavamet on erikoistunut teräs- ja konepajatuotteiden valmistukseen suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka. Strategiamme on tuottaa laadukkaita tuotteita aina yksittäiskappaleista suurempiin sarjoihin ja kokonaisiin projekteihin kustannustehokkaasti. Avaintekijöinä ovat ammattitaitoinen henkilöstö jokaisella osa-alueella sekä tuotannonprosessien järjestelmällinen kehittäminen.

Palvelut

kokonaistoimitukset

Kokonaistoimitukset

Toteutamme asiakkaan kanssa yhteistyössä laaditut kokonaistoimitukset aina avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme tuotteiden ja laitteiden valmistusta ideasta toteutukseen aina erilaisista projektikokonaisuuksista hankeosien toimituksiin sopimuksen mukaisessa aikataulussa.

01
konepajatuotteet

Esivalmistuspalvelu

Toimitamme aina teräsrakenneurakkanne kaikki profiili- ja levyosat kokoonpanovalmiina muotokappaleina sovitun aikataulun mukaisesti. Osat valmistetaan CNC-ohjatusti. Tilauksen yhteydessä käymme läpi projektin aikataulun ja valmistusjärjestyksen.

02
konepajayot

Teräs- ja konepajatuotteet

Tarjoamme korkealuokkaista konepajaosaamista teollisuuden tarpeisiin. Valmistamme asiakkaidemme suunnitelmien ja vaatimusten mukaan erilaisia koneita, laitteita ja kokonaisia tuotantolinjoja. Teräsrakenteidemme käyttökohteet ovat eri teollisuuden alojen kantavissa teräsrungoissa, hoitotasoissa, putkisilloissa jne. Teollisuuden tarpeiden lisäksi käyttökohteita teräsrungoillemme löytyy tuotanto-, liike- ja urheilurakennuksista.

03
asennuspalvelut

Asennus- ja kunnossapito

Tarjoamme teollisuuden tarpeisiin laajoja ja tasokkaita asennuspalveluita sekä kunnossapitoa asiakkaan tarpeen mukaan. Teemme sekä kokoaikaista että huoltoseisokin aikana toteutettavaa, kokonaisvaltaista asennus-, tarkistus- ja korjaustyötä että pienempiä huoltoja.

04