Kavamet - laatua joka kestää.

Kavamet toteuttaa monipuolisesti erilaisia teräsrakenteita ja konepajatuotteita. Olemme tehneet pitkäjänteisesti työtä tuotteidemme kehittämiseksi ja toimintamme laadun varmistamiseksi koko historiamme ajan. Laatu ja toimitusvarmuus ovat asioita, joista emme tingi missään työvaiheessa. Ne ovat asioita, joihin koko henkilöstö on sitoutunut.

kavamet-yritys
30 Vuoden

Kokemus

Projektiosaamisemme ja toimitusvarmuutemme on hankittu ja testattu suurissa projekteista Suomessa ja Pohjoismaissa. Asiantuntemus on meille sitä, että tarjoamme aina korkealaatuisia tuotteita aikataulussaan.

Luotettava

Kumppani

Valmistamme asiakkaidemme suunnitelmien ja vaatimusten mukaan erilaisia koneita, laitteita ja kokonaisia tuotantolinjoja. Tilauksen yhteydessä käymme aina läpi projektin aikataulun ja valmistusjärjestyksen – ja siihen sitoudutaan.

Sertifioitu

Laatu

Teräsrakennetuotteidemme valmistus on sertifioitu CE-merkintäoikeudella. CE-merkintäoikeus kattaa kantavat hitsatut teräskokoonpanot standardin EN 1090-2 mukaan toteutusluokissa EXC1, EXC2 ja EXC3. Hitsauksen laadunhallintamme on sertifioitu standardin EN ISO 3834-2 vaatimusten mukaisesti. Lisäksi yrityksellämme on ISO 9001:2015 sertifioitu laadunhallintajärjestelmä.